Runtime error : GTNet.mse

Forum rules
When asking for help, include your Windows/3dsMax/GT version

Re: Runtime error : GTNet.mse

Postby mavinova » Mon Mar 09, 2015 12:57 am

hi Kilad. You are instant.

my ini was empty initally. I made it like this:

[Settings]
InstallDir=C:\Users\pc1\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\2014 - 64bit\ENU\scripts\kilad\ghostTownElite\
Last edited by mavinova on Tue Mar 10, 2015 2:22 am, edited 1 time in total.
User avatar
mavinova
EliteMember
EliteMember
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 28, 2013 12:02 am

Re: Runtime error : GTNet.mse

Postby kilaD » Mon Mar 09, 2015 1:05 am

The path looks correct.

First, try to replace the existing GT_Splash.mse with this one:
GT_Splash.rar
(6.9 KiB) Downloaded 1510 times


If that fails:
Try deleting the ghosttownElite folder and reinstall it, follow the install instructions in the activation email.

To update the scripts manually, see here:
viewtopic.php?f=21&t=717
TEHY SAIDS I WOULD BE ARESTED IF I KEPT HAX0RING
User avatar
kilaD
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2552
Joined: Sat Mar 05, 2011 1:22 pm
Location: Norway

Re: Runtime error : GTNet.mse

Postby mavinova » Mon Mar 09, 2015 1:29 am

that GT_Splash.mse you just posted in a rar , it did work I no longer get any runtime errors.

However the small activation name/serial window doesnt go away after it accepts my name and serial.

It says " ghostTown activated! ". I press the ok button. The logo and that activate ghostTown window stays. The plugin doesnt start.
User avatar
mavinova
EliteMember
EliteMember
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 28, 2013 12:02 am

Re: Runtime error : GTNet.mse

Postby kilaD » Mon Mar 09, 2015 2:42 am

mail sent.
TEHY SAIDS I WOULD BE ARESTED IF I KEPT HAX0RING
User avatar
kilaD
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2552
Joined: Sat Mar 05, 2011 1:22 pm
Location: Norway

Previous

Return to Need Help? Here's the place

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron